MASTER ENGINEERING b.v.b.a.

VOORDELEN :

ZONNEPANELEN & ZONNEBOILERS

ONZE GROTE PROMOTIE ZONNE-ENERGIE   

Daar het klimaat in België steeds beter wordt en we steeds meer zonnestralen krijgen, wordt het plaatsen van zonnepanelen voor uw elektriciteit voorziening, steeds interessanter en voordeliger. Ook voor uw
water verwarming, is het overschakelen op een zonneboiler steeds interessanter.

Het reduceert uw elektriciteit rekening, heel merkbaar en dit wordt nog interessanter, daar de elektriciteit maatschappijen hun producten steeds duurder maken, door hun monopoly positie.
De laatste jaren is de prijs van uw elektriciteit met 12% gestegen.

Tevens draagt u bij aan het verbeteren van het milieu, door het gebruik van duurzame energie.
Niet onbelangrijk is de subsidie, die de gemeentes, maar ook de staat geven, en alzo de aankoopprijs flink reduceren. Men moet rekenen, dat men op 10 jaar zijn installatie heeft terug verdiend, en vanaf dat moment zit u op 100% winst. Dit is ook hetzelfde voor de zonneboilers, waarvoor u andere panelen nodig heeft. Hiermee, kan men inderdaad onafhankelijk van of gas, of elektriciteit, voorzien, in warm water voor bad en algemeen gebruik, voor een gezin van 5 personen.( dit met een standaard installatie)

Wij gebruiken PV panelen ( Photo Voltare panelen)  die gemaakt zijn uit vele fotovoltarische cellen. Deze werken niet zozeer op zonlicht, maar op gewoon licht. Dit wil zeggen, dat deze ook in de winter werken, en ook op een bewolkte of grijze dag.

De levensduur van onze panelen zit tussen de 30 à 40 jaar, naar gelang het onderhoud, dat u er aan besteed.

Al onze systemen zijn net gekoppeld, dat wil zeggen, dat wanneer u geen elektriciteit afneemt, of minder dan wat uw panelen opbrengen, u het overschot van elektriciteit terug in het net pompt, en aldus uw meter naar de andere kant draait.

De staat geeft u hiervoor een premie van € 450,00 per 1000Kw.

Onze systemen zijn zowel op een plat dak, als op een puntdak te plaatsen, zolang we ze maar naar het zuiden kunnen richten, daar dit u een maximum rendement geeft. Dit is zowel voor de panelen voor elektriciteit, als voor de zonneboilers.

Voor weekend huizen, is het helemaal praktisch, daar je dan volledig onafhankelijk bent. Je hoeft dan ook geen al te zware installatie te hebben, om voor 100% gedekt te zijn.

Wij berekenen voor u, naar gelang uw jaarafrekening van uw elektriciteit leverancier wat u nodig heeft, om in uw noden te voldoen. Schaft u in de tijd een airco, of andere zware belasters bij aan, dan herberekenen we uw net verbruik, en indien nodig plaatsen we een extra paneel bij, om steeds aan uw noden te kunnen voldoen, en om het voor u zo economisch mogelijk te houden.

Onze aanbiedingen zijn altijd compleet, dat wil zeggen dat deze zowel de panelen inhouden, als al het montage materiaal, maar ook de inverter, die de spanning van de panelen omzet, en aan het net koppelt.
Voor grote installaties voorzien we een extra kleine zekeringen kast met automaten, zodat u volledig autonoom afgezekerd en beveiligd bent.

Bent u geïnteresseerd, neem gewoon contact op, en wij komen ter plaatse, om te kijken, wat de mogelijkheden , en wat uw noden zijn.
In samenspraak maken we dan een volledig vrijblijvende offerte op, zodat u in alle vrijheid alles nog eens rustig kan bekijken, en voor u zelf kan uitrekenen, hoe snel u winst gaat maken met uw aankoop.
Laat u echter niet afschrikken van de prijs, daar deze installaties nu door de subsidiëring, in het bereik zijn van ieders beurs.

WIJ DENKEN AAN HET MILIEU EN UW VOORDEEL

Telefoon +32(0)477.47.65.19
©2011 Hantai